Surpriza la Cotroceni: Jurnalista care a moderat dezbaterea cu Ponta este noul purtator de cuvant al lui Iohannis

Miercuri, 31 August 2016, ora 18:38
3138 citiri
Surpriza la Cotroceni: Jurnalista care a moderat dezbaterea cu Ponta este noul purtator de cuvant al lui Iohannis
Foto: Captura Digi 24

Presedintele Klaus Iohannis are un nou purtator de cuvant. Este vorba de fosta jurnalista Madalina Dobrovolschi (Puscalau), cea care a si moderat o confruntare intre Klaus Iohannis si Victor Ponta in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014.

"Ca jurnalist, am avut un crez pe care vreau sa-l port mai departe, acela de a informa corect publicul. Tocmai pentru ca aceasta e misiunea noastra, iata ca am acceptat si vin in aceasta formula de comunicare.

E si dorinta mea de a ma implica mai activ in ce priveste prezenta publica pentru ca doresc sa particip mai activ la ceea ce inseamna schimbarea in bine a Romaniei", a declarat Madalina Dobrovolschi, intr-o conferinta sustinta la Palatul Cotroceni.

Aceasta le-a cerut jurnalistilor "un parteneriat" si "o comunicare directa foarte sincera de fiecare data cand avem teme de interes".

Fosta jurnalista a dezvaluit ca a discutat la jumatatea lunii august cu presedintele Iohannis, care i-a propus sa-i fie purtator de ...citeste mai departe despre "Surpriza la Cotroceni: Jurnalista care a moderat dezbaterea cu Ponta este noul purtator de cuvant al lui Iohannis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis purtator de cuvant , #Stiri Guvern