Klaus Iohannis a urcat la Balea Lac si s-a fotografiat cu turistii. S-a intors la Sibiu pentru Revelion

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 16:51
1677 citiri
Klaus Iohannis a urcat la Balea Lac si s-a fotografiat cu turistii. S-a intors la Sibiu pentru Revelion

Presedintele Klaus Iohannis a urcat, sambata, la Balea Lac, impreuna cu mai multi prieteni, a vizitat Hotelul de gheata, a facut o scurta plimbare si s-a fotografiat cu turistii.

Excursia a durat aproximativ doua ore, seful statului nefiind cu sotia sa, Carmen Iohannis.

Iohannis a urcat la Balea Lac, sambata, inainte de pranz, impreuna cu un grup de prieteni. Dupa ce a coborat din telecabina, presedintele a vizitat Hotelul de gheata, in interiorul caruia s-a fotografiat cu unul dintre membrii familiei ce detine hotelul, Arnold Klingeis, fost primar in orasul Avrig din judetul Sibiu.

Seful statului a facut mai multe fotografii cu turistii prezenti in numar mare in zona, apoi s-a plimbat pe Saua Doamnei si a mancat la cabana Balea Lac.

Printre cei cu care s-a fotografiat presedintele este si o fetita care facea parte, impreuna cu parintii, din grupul cu care Iohannis a urcat la Balea Lac, poza, intitulata "Sara si Presedintele", fiind postata pe Facebook.

Sotia ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis a urcat la Balea Lac si s-a fotografiat cu turistii. S-a intors la Sibiu pentru Revelion" pe Ziare.com

#presedintele Iohannis Balea Lac, #Klaus Iohannis Revelion , #Stiri Guvern