Klaus Iohannis, cadou pentru copii: Mi-am propus sa promulg dublarea alocatiilor pe 1 iunie

Joi, 21 Mai 2015, ora 16:57
1311 citiri
Klaus Iohannis, cadou pentru copii: Mi-am propus sa promulg dublarea alocatiilor pe 1 iunie
Foto: Realitatea TV

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca va promulga dublarea alocatiilor copiilor pe 1 iunie, ca un cadou pentru Ziua Internationala a Copilului.

Seful statului a fost intrebat, inainte de plecarea la summit-ul de la Riga, ce a vorbit cu prim-ministrul Victor Ponta la intalnirea dinaintea depunerii jurmantului de catre ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, eveniment care a avut loc miercuri, la Palatul Cotroceni, la ora 17.00.

"A fost vorba despre amendamentul care s-a adoptat si care priveste alocatiile pentru copii si pot sa repet - este un lucru bun ca alocatia pentru copii a fost dublata", a spus Klaus Iohannis.

Intrebat concret daca o va si promulga, Iohannis a raspuns: "Sincer, mi-am propus sa o promulg pe 1 iunie. Daca ajunge in timp util, sigur".

Ce spune Iohannis despre marirea alocatiilor

De asemenea, presedintele a precizat si care au fost celelalte doua subiecte discutate cu premierul.

"A doua tema a fost vizita pe care o efectueaza ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis, cadou pentru copii: Mi-am propus sa promulg dublarea alocatiilor pe 1 iunie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis crestere alocatie copii, #Iohannis promulgare alocatie copii, #Iohannis marire alocatii copii , #Stiri Guvern