Klaus Iohannis cheama maine partidele la consultari

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 12:20
1074 citiri
Klaus Iohannis cheama maine partidele la consultari
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca miercuri va avea prima runda de consultari cu partidele care au intrat in Parlament, in vedea formarii noului Guvern.

Acesta a precizat ca nu se teme de un eventual proces de suspendare, care ar putea fi demarat de PSD, si nu a comentat posibilitatea ca Liviu Dragnea sa fie propunerea majoritatii parlamentare pentru functia de premier.

PSD a castigat alegerile parlamentare cu peste 45% din voturi, pe urmatoarele locuri s-au clasat PNL - aproximativ 20% si USR - sub 9%, a anuntat BEC marti, dupa numararea fizica a voturilor in 99,82% din sectii.

Ziare.com v-a transmis, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui:

- Alegerile s-au terminat cu bine si in principiu si rezultatele se cunosc destul de bine.

- Vreau sa ma refer la cateva chestiuni legate de alegerile parlamentare. Primul lucru, trebuie sa remarcam ca alegerile au decurs in liniste, fara incidente notabile, lucrurile au fost foarte bine organizate si vreau sa ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis cheama maine partidele la consultari" pe Ziare.com

#Iohannis consultari partide, #Klaus Iohannis declaratii Cotroceni, #Iohannis declaratii alegeri parlamentare, #Iohannis declaratii parlamentare, #Iohannis propunere premier, #Iohannis Dragnea premier , #Stiri Guvern