Iohannis, declaratii comune cu Merkel, despre aderarea la Schengen si imigrantii romani

Joi, 26 Februarie 2015, ora 16:30
1640 citiri
Iohannis, declaratii comune cu Merkel, despre aderarea la Schengen si imigrantii romani
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie comuna de presa, joi dupa-amiaza, de la Berlin, impreuna cu cancelarul german Angela Merkel.

Seful statului s-a intalnit, anterior, cu presedintele Germaniei Joachim Gauck si au discutat despre relatia dintre cele doua tari, precum si despre "mostenirea comunismului".

Iohannis se afla, joi, in prima vizita oficiala la Berlin de la preluarea mandatului de presedinte. Miercuri seara, inainte de plecare spre Germania, a spus ca in cadrul intalnirilor cu cei doi lideri germani se va aborda subiectul aderarii Romaniei la spatiul Schengen, precum si cel al situatiei tensionate din Ucraina.

Iohannis, intalnire cu presedintele Germaniei: Cunoaste mostenirea comunismului ca nimeni altul

Ziare.com va prezinta, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis si cancelarului Angela Merkel:

Angela Merkel

- Suntem foarte apropiati, si cultural, si economic. Suntem parteneri comerciali, Germania constituie o forta... citeste mai departe despre "Iohannis, declaratii comune cu Merkel, despre aderarea la Schengen si imigrantii romani - LIVE" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis declaratii Berlin, #Iohannis declaratii Merkel, #Iohannis declaratii Germania, #declaratii Klaus Iohannis , #Stiri Guvern