Iohannis cheama oamenii la vot: Nu ratati, dragi romani, aceasta ocazie! Nu lasati pe altul sa hotarasca pentru voi

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 12:06
1005 citiri
Iohannis cheama oamenii la vot: Nu ratati, dragi romani, aceasta ocazie! Nu lasati pe altul sa hotarasca pentru voi
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat din nou pe romani sa mearga la vot, duminica, la alegerile parlamentare, transmitand ca nu trebuie ratata aceasta ocazie.

"Nu lasati pe altul sa hotarasca pentru voi", a subiniat seful statului.

In ultimul timp seful statului a facut numeroase apeluri catre cetateni sa iasa duminica la vot. Cel mai recent Iohannis a facut acest indemn joi, la Curtea Constitutionala, unde in doar cateva minute le-a cerut de 8 ori romanilor sa isi exercite dreptul constitutional.

Ziare.com a transmis, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui:

- Am ajuns la finalul campaniei electorale si in acest moment mesajul cel mai important pe care vreau sa il dau romanilor este unul clar si simplu.

- Dragi romani, mergeti la vot! Mergeti la vot si nu lasati pe altul sa hotarasca in locul vostru ce se intampla cu Romania noastra.

- Indiferent daca aveti o optiune sau inca nu aveti o optiune, este important sa mergeti sa votati.

- S-a spus in aceste ...citeste mai departe despre "Iohannis cheama oamenii la vot: Nu ratati, dragi romani, aceasta ocazie! Nu lasati pe altul sa hotarasca pentru voi" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis declaratie presa, #Iohannis declaratie Cotroceni, #Iohannis declaratie alegeri, #Iohannis alegeri parlamentare , #Stiri Guvern