Klaus Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu ministrul de Externe. Ce s-a discutat

Marti, 30 Decembrie 2014, ora 07:24
2147 citiri
Klaus Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu ministrul de Externe. Ce s-a discutat
Foto: Ziarul Apulum

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, incepand cu ora 10.00, la Palatul Cotroceni, cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. La intalnire s-au discutat, printre altele, si calendarul vizitelor pe care Presedintele le va face in strainatate in prima parte a anului 2015.

"Presedintele Romaniei s-a intalnit in cursul diminetii cu ministrul Afacerilor Externe, domnul Bogdan Aurescu. La intalnire s-au discutat prioritatile politicii externe si calendarul vizitelor pe care Presedintele le va face in strainatate in prima parte a anului 2015", a declarat Tatiana Niculescu Bran, purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, pe Facebook.

Intalnirea face parte din seria de discutii cu ministrii, demarate de presedintele Iohannis in aceasta saptamana. Intalniri despre care aflam de pe pagina de Facebook a presedintelui si a purtatorului sau de cuvant.

"Am inceput o serie de intalniri la Palatul Cotroceni cu ministrii Afacerilor Interne si Apararii Nationale, urmand ca maine (marti - n.r.) sa am o intrevedere cu ministrul Afacerilor Externe, domnul Bogdan Aurescu. Discutam despre domeniile de responsabilitate directa a Presedintelui: securitatea nationala, apararea si relatiile externe", a fost postat pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis.

Pe site-ul oficial al presedintiei Romaniei nu era anuntata intalnirea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis intalnire ministru Externe, #Iohannis intalnire ministri Cotroceni , #Stiri Guvern