Klaus Iohannis, sunat de Angela Merkel - ce au discutat

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 12:28
1699 citiri
Klaus Iohannis, sunat de Angela Merkel - ce au discutat
Foto: Die Zeit

Klaus Iohannis a fost felicitat telefonic, marti, de catre Angela Merkel pentru victoria la alegeri, cancelarul german asigurandu-l de sprijin pe presedintele roman ales si exprimandu-si convingerea ca relatiile bilaterale vor fi aprofundate, potrivit unui comunicat PNL remis miercuri.

"Presedintele ales al Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a fost felicitat marti, 18 noiembrie a.c., de catre cancelarul german, doamna Angela Merkel, in cadrul unei convorbiri telefonice, pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale.

Doamna Merkel s-a bucurat de votul primit de Klaus Iohannis la scrutinul de duminica si a subliniat ca este un semn pozitiv faptul ca cetatenii romani au facut aceasta alegere. La randul sau, presedintele ales al Romaniei i-a multumit cancelarului german pentru aprecieri", se arata in comunicat.

In comunicat se precizeaza ca in cadrul discutiei, oficialul german si-a exprimat convingerea ca in perioada urmatoare vor fi aprofundate relatiile bilaterale dintre ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis, sunat de Angela Merkel - ce au discutat" pe Ziare.com

#Angela Merkel Klaus Iohannis, #Iohannis Merkel telefon, #Merkel sunat Iohannis , #Stiri Guvern