Klaus Iohannis vorbeste in presa germana despre amenintarea Rusiei si reputatia Romaniei

Joi, 26 Februarie 2015, ora 10:41
1072 citiri
Klaus Iohannis vorbeste in presa germana despre amenintarea Rusiei si reputatia Romaniei
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in presa germana, despre agresiunile Rusiei din regiune si pozitia Romaniei fata de conflictul din estul separatist al Ucrainei.

Seful statului roman, care se afla intr-o vizita oficiala la Berlin, a acordat un interviu radioului public Bayerischer Rundfunk, pentru care a declarat ca tara noastra a sustinut de la bun inceput sanctiunile impotriva Kremlinului.

Jurnalistul neamt a adus in discutie faptul ca premierul ungar Viktor Orban nu sustine Bruxelles-ului impotriva Rusiei si a intrebat de ce parte se afla Romania in acest sens.

"Romania a sustinut de la bun inceput sanctiunile impotriva Rusiei. Si vom continua sa fim alaturi de partenerii nostri europeni", a declarat Iohannis.

Desi, in opinia lui Iohannis, Romania nu se simte amenintata de Rusia, presedintele sustine ca NATO ar trebui sa isi sporeasca prezenta pe teritoriul tarii noastre, prin infiintarea unui centru de comanda, asa cum a anuntat recent Alianta ca ...citeste mai departe despre "Klaus Iohannis vorbeste in presa germana despre amenintarea Rusiei si reputatia Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis Rusia, #Klaus Iohannis NATO, #Klaus Iohannis Berlin , #Stiri Guvern