La final de campanie, tragem linie si socotim: Nu ne-am lamurit ce vor politicienii de la viata noastra, dar macar ne-am distrat (Foto & Video)

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 15:33
860 citiri
La final de campanie, tragem linie si socotim: Nu ne-am lamurit ce vor politicienii de la viata noastra, dar macar ne-am distrat (Foto & Video)
Foto: pixabay.com (Arhiva)

Campania electorala care se incheie a fost una fara pic de sare sau piper. Of, unde sunt ardeii iuti de altadata si tepele din Piata Victoriei? Nu exista nici macar scuza ca Traian Basescu sau Felix Tataru au disparut din peisaj, pentru ca n-au disparut, au jucat si ei sarba electorala, dar fara suflu, fara vlaga, fara zvic.

N-a lipsit nici oligarhul asupra caruia trebuiau asmutiti alegatorii pregatiti sa il sfasie. De la tripleta de aur Patriciu-Voiculescu-Vintu (care a sfarsit rau, trebuie sa recunoastem), strategii de campanie au schimbat azimutul catre Soros. Miliardarul american intrunea trei conditii de baza pentru a fi luat in bataia pustii: e evreu, e ungur si e miliardar. Cum sa nu voteze impotriva necandidatului Soros nea Caisa din Lunca Vadului, care n-are acces la Internet, doar la radio santz si la predicile din biserica?

Daca pana si glacialul Klaus Iohannis s-a oferit sa starneasca un pic de emotie electorala, va dati seama cat de anosta a fost luna asta de ...citeste mai departe despre "La final de campanie, tragem linie si socotim: Nu ne-am lamurit ce vor politicienii de la viata noastra, dar macar ne-am distrat (Foto & Video)" pe Ziare.com

#gafe alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern