La un an de la alegeri, Iohannis are "guvernul sau": Vom colabora foarte bine

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 22:23
651 citiri
La un an de la alegeri, Iohannis are "guvernul sau": Vom colabora foarte bine
Foto: Arhiva Administratia Prezidentiala

La un an de la castigarea alegerilor prezidentiale, Iohannis este in situatia de a avea acel "guvern al lui" despre care vorbea la inceputul mandatului.

Intr-un interviu pentru postul public de televiziune, Iohannis a tinut sa explice aceasta expresie pe care a folosit-o in urma cu un an.

"Mi-amintesc si ne amintim cu totii ca lumea a comentat in multe feluri aceasta afirmatie (cu guvernul sau, n.red.). Guvernul meu nu inseamna al meu, al lui Klaus Iohannis, ci Guvernul Romaniei, un guvern cu care colaborez, cu care gasesc cele mai bune solutii", a spus Iohannis la TVR.

El a precizat ca are incredere ca echipa lui Ciolos va trece de Parlament si va primi votul de investitura si ca va colabora bine cu acest Executiv.

"Cred ca acest guvern care acum este in audieri in Parlament - in aceasta dupa-amiaza au fost audiati cei propusi pentru fotoliul de ministri - acest guvern poate fi si cred ca va fi un guvern cu care voi colabora foarte bine.

Am discutat respectiv ...citeste mai departe despre "La un an de la alegeri, Iohannis are "guvernul sau": Vom colabora foarte bine" pe Ziare.com

#Iohannis Dacian Ciolos Guvern , #Stiri Guvern