Legea ce ii scapa pe alesii care si-au angajat rudele, din nou pe masa CCR

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 08:20
740 citiri
Legea ce ii scapa pe alesii care si-au angajat rudele, din nou pe masa CCR
Foto: Arhiva Ziare.com

Judecatorii Curtii Constitutionale discuta, marti, sesizarea privind proiectul de lege prin care este dezincriminat conflictul de interese pentru parlamentarii care si-au angajat rudele la cabinetele parlamentare inainte de anul 2013.

Curtea Constitutionala trebuia initial sa discute aceasta sesizare pe 14 septembrie, insa judecatorii au decis sa amane solutionarea cazului pentru 22 septembrie.

In acea sedinta, CCR a luat hotararea de a repune pe rol dosarul, astfel incat partile implicate vor fi audiate din nou. Judecatorii au cerut si date suplimentare de la Agentia Nationala de Integritate.

"S-a facut un referat suplimentar si s-au primit niste documente de la Agentia Nationala de Integritate, acum doua zile. Am solicitat noi niste date suplimentare de la ANI, ca sa fie foarte clar si, pentru examinarea acestor documente precum si a problemelor foarte complexe pe care le presupune aceasta lege, am dispus reluarea dezbaterilor pe 4 octombrie", a ...citeste mai departe despre "Legea ce ii scapa pe alesii care si-au angajat rudele, din nou pe masa CCR" pe Ziare.com

#lege parlamentari angajat rude, #CCR parlamentari angajat rude , #Stiri Guvern