Parlamentul a respins in regim de urgenta reexaminarea ceruta de Iohannis pentru legea lui Dragnea

Miercuri, 28 Decembrie 2016, ora 14:40
1834 citiri
Parlamentul a respins in regim de urgenta reexaminarea ceruta de Iohannis pentru legea lui Dragnea
Foto: site Camera Deputatilor (Arhiva)

Solicitarea presedintelui Iohannis de reexaminare a legii prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale a intrat miercuri la votul final in plenul Camerei Deputatilor. Dupa ce, cu doar o zi inainte, a fost respinsa de Senat, solicitarea presedintelui a fost respinsa si de Camera.

Miercuri dimineata, comisia de buget-finante ca Camerei Deputatilor a dat un raport de respingere a cererii presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de lege. Decizia a fost luata cu 13 voturi in favoarea respingerii, 9 impotriva si o abtinere, informeaza News.ro.

De asemenea, comisia a adoptat un amendament care prevede ca legea intra in vigoare la data de 1 a primei luni de la publicarea in Monitorul Oficial, amendamentul fiind formulat de presedintele Comisiei de buget, deputatul PSD Viorel Stefan, cel care a si convocat comisia in procedura de urgenta.

In cadrul dezbaterilor, deputatul USR Cosette Chichirau a cerut explicatii privind urgenta, informeaza sursa citata.

"Dupa... citeste mai departe despre ""Legea Dragnea" care elimina 102 taxe merge la promulgare: UPDATE Parlamentul a respins in regim de urgenta reexaminare ceruta de Iohannis" pe Ziare.com

#lege 102 taxe reexaminare Iohannis , #Stiri Guvern