Liberalii ataca la CCR legea prin care Guvernul poate da ordonante. Dragnea: Asta e stilul lor

Joi, 05 Ianuarie 2017, ora 18:29
1315 citiri
Liberalii ataca la CCR legea prin care Guvernul poate da ordonante. Dragnea: Asta e stilul lor
Foto: Arhiva Ziare.com

Liberalii vor ataca la CCR Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare, daca acest act normativ va ramane in forma adoptata in Comisia Juridica, a anuntat joi liderul interimar al PNL, Raluca Turcan.

"Am constatat ca legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare este cu serioase aspecte neconstitutionale, nu banuim Guvernul de necunoastere a Constitutiei si a legii, ci mai degraba de interese ascunse, lucrul acesta nu-l spune PNL, ci il spune Consiliul Legislativ care a aratat, punct cu punct, aspectele in care aceasta lege este neconstitutionala.

Ca urmare, PNL va contesta la CCR Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante, daca aceasta lege va ramane asa cum a trecut de Comisia juridica", a declarat Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului.

Ulterior, proiectul de lege a fost adoptat de Camera Deputatilor, for decizional, in forma in care acesta a ...citeste mai departe despre "Liberalii ataca la CCR legea prin care Guvernul poate da ordonante. Dragnea: Asta e stilul lor" pe Ziare.com

#Turcan Dragnea CCR, #ordonante vacanta CCR , #Stiri Guvern