Ioan Oltean poate fi arestat preventiv, Catalin Teodorescu scapa din nou

Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 15:33
1133 citiri
Ioan Oltean poate fi arestat preventiv, Catalin Teodorescu scapa din nou
Foto: Digi24

Deputatul PNL Ioan Oltean poate fi arestat preventiv, nu si deputatul PNL Catalin Teodorescu. Camera Deputatilor a incuviintat, miercuri dupa amiaza, doar prima solicitare a DNA, pentru cea de a doua nefiind intrunit numarul necesar.

Deputatii s-au reunit, miercuri la pranz, pentru a vota, in plen, solicitarile DNA de arestare preventiva a celor doi, ambele fiind aprobate.

Urmeaza ca Ioan Oltean sa fie chemat la sediul DNA, iar procurorii de caz sa decida daca il retin pentru 24 de ore si ulterior il prezinta instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Liderii PNL si PSD au anuntat anterior ca parlamentarii formatiunilor pe care le conduc vor vota pentru cererile Justitiei.

Ioan Oltean, la un pas de arestare: Nimeni nu ne poate apara decat Cel de sus (Video)

In 2 decembrie, Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cererea DNA de arestare preventiva a deputatilor PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu.

Ioan Oltean, la un pas de ...citeste mai departe despre "Ioan Oltean poate fi arestat preventiv, Catalin Teodorescu scapa din nou" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ioan Oltean arestat preventiv, #Ioan Oltean urmarit penal, #Catalin Teodorescu arestat , #Stiri Guvern