Liderii de extrema dreapta din Europa se reunesc la Sinaia: Marine Le Pen, invitat de onoare

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 22:05
997 citiri
Liderii de extrema dreapta din Europa se reunesc la Sinaia: Marine Le Pen, invitat de onoare
Foto: Facebook / Marine Le Pen

Liderii partidelor nationaliste si xenofobe din Europa, in frunte cu Marine Le Pen, presedinta Frontului National din Franta, se reunesc, sambata, la Sinaia, cu ocazia Conferintei Internationale "Europa noastra - Europa Natiunilor".

Evenimentul politic este organizat la Cazinoul din Sinaia, dezbaterile avand drept tema principala "problemele actuale ale UE", informeaza europarlamentarul roman Laurentiu Rebega, unul dintre organizatori.

Pe lista vorbitorilor mai figureaza, printre altii, eurodeputatii Marcel de Graaff (Olanda), Edouard Ferrand (Franta) si Franz Obermayr (Austria).

Marine Le Pen: Franta sa se opuna ridicarii restrictiilor pentru romani si bulgari

Organizatorii sustin ca textele tuturor interventiilor din cadrul conferintei vor fi reunite "intr-un volum care sa se adauge unui corpus de contributii teoretice la miscarea nationalista din Europa".

La eveniment au fost invitati reprezentanti ai conducerii Parlamentului Romaniei, Ministerului de Externe si ...citeste mai departe despre "Liderii de extrema dreapta din Europa se reunesc la Sinaia: Marine Le Pen, invitat de onoare" pe Ziare.com

#conferinta Marine Le Pen Sinaia, #conferinta extrema dreapta Sinaia , #Stiri Guvern