Lista candidatilor PNL plasati pe locuri eligibile la Senat si Camera Deputatilor

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 12:34
1034 citiri
Lista candidatilor PNL plasati pe locuri eligibile la Senat si Camera Deputatilor
Foto: Facebook/PNL

PNL publica lista candidatilor partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie, in toate circumscriptiile din tara, joi fiind ultima zi in care se pot depune candidaturile la birourile electorale.

Pe locurile considerate eligibile de PNL au fost plasati senatori sau deputati, dar si liberali care intra pentru prima oara in politica, printre acestia aflandu-se reputatul neurochirurg Leon Danaila.

Astazi este ultima zi in care partidele isi pot depune listele de candidati la birourile electorale din toata tara. Liderul PNL, Alina Gorghiu, a fost prezenta dimineata la Biroul Electoral Municipal, unde au fost depuse listele pentru Bucuresti.

"Am depus listele cu gandul de victorie, nici nu se pune problema sa nu ne gandim ca avem o revansa de luat. Sunt mandra de faptul ca PNL prezinta azi o lista care acopera tot ce inseamna partea de sanatate, de educatie, sunt oameni foarte bine pregatiti, oameni intergri", a declarat Alina Gorghiu.

Cel mai tanar candidat al ...citeste mai departe despre "Lista candidatilor PNL plasati pe locuri eligibile la Senat si Camera Deputatilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#liste PNL locuri eligibile, #candidati PNL alegeri 2016 , #Stiri Guvern