Lista lui Grindeanu. Cine sunt parlamentarii pe care se bazeaza premierul

Luni, 19 Iunie 2017, ora 19:12
843 citiri
Lista lui Grindeanu. Cine sunt parlamentarii pe care se bazeaza premierul
Foto: Arhiva Ziare.com

Negocierile vor fi pana in momentul votului, spun surse politice, legat de cele doua tabere in privinta motiunii de cenzura. Tocmai de aceea, putini sunt cei care ies public sa spuna daca sunt impotriva. Totusi, exista nume vehiculate.

Pe lista celor care ar vota impotriva motiunii se afla alesi din Timis, Caras Severin si Iasi.

TIMIS

De altel, premierul a fost la sfarsitul saptamanii trecute in Timis, acolo unde era asteptat de peste 1.000 de sustinatori.

Oficial, din cei 7 alesi de Timis, doi isi anunta sustinerea pentru conducerea partidului. Este vorba de deputatul PSD Matei Suciu, care considera ca ceea ce se intampla in prezent este "o lovitura de stat din partea unui grup meschin", si de deputatul ALDE Marian Cucsa.

"Eu am si semnat motiunea. Votul este secret, dar bineinteles ca o voi vota, pentru ca programul de guvernare nu a fost implementat, nimeni nu este mai presus de implementarea masurilor propuse romanilor, si mai ales ca premierul Grindeanu a spus la investire ca va ramane in fruntea Guvernului atat timp cat va respecta programul de guvernare si va avea sustinerea partidului care l-a propus", a declarat Marian Cucsa.

Motiunea de cenzura nu va fi votata in mod sigur de cinci parlamentari PSD de Timis:

deputatul Alfred Simonisdeputatul Bianca Gavrilitasenatorul Eugen Dogariusenatorul Adrian Diaconudeputat Adrian Pau

"Miercuri o sa fac exact ce a decis organizatia PSD Timis si o sa-l sustin pe Sorin Grindeanu. Nu voi vota motiunea", a spus Pau, luni, in Parlament

Senatorul PSD Adrian Diaconu a declarat ca nu va fi prezent deloc in sala cand va fi supusa la vot motiunea de cenzura. "Nici nu voi fi in sala miercuri, refuz sa fiu prezent, am cautat sa gasesc argumente si nu reusesc sa ma conving ca este de utilitate un astfel de gest", a afirmat Adrian Diaconu.

CARAS-SEVERIN

Judetul Caras-Severin este reprezentat in Parlamentul Romaniei de trei deputati si un senator PSD.

Deputatul Ioan Mocioala, presedintele PSD Caras-Severin, nu a putut fi contactat, iar senatorul Ionut Chisalita, deputatul Luminita Jivan si deputatul Ion Spanu au precizat doar ca vor fi prezenti in sala miercuri, cand se va vota motiunea de cenzura, fara a spune cum vor vota.

"Cu siguranta, voi fi prezent in sala. Nu stiu cum voi vota, nu am luat o decizie, inca ma consult cu colegii mei din teritoriu, iar miercuri dimineata vom comunica un punct de vedere oficial", a declarat deputatul PSD Ion Spanu.

IASI

Din Iasi se afla, in Parlame ...citeste mai departe despre "Lista lui Grindeanu. Cine sunt parlamentarii pe care se bazeaza premierul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parlamentari vot motiune cenzura Grindeanu , #Stiri Guvern