Noi schimbari in Guvern - minstrii depun juramantul la Cotroceni

Luni, 03 Aprilie 2017, ora 16:16
983 citiri
Noi schimbari in Guvern - minstrii depun juramantul la Cotroceni
Foto: Administratia Prezidentiala (Arhiva)

Gratiela Gavrilescu si Viorel Ilie depun juramantul de ministru luni, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Gratiela Gavrilescu (foto) va ocupa functiile de ministru al Mediului si vicepremier, iar Viorel Ilie o va inlocui in functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul.

Schimbarile in Executivul condus de Sorin Grindeanu au loc dupa ce Daniel Constantin, fost vicepremier si ministru al Mediului, a pierdut sprijinul ALDE, formatiune din care provine.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele de numire in functii a noilor ministri.

Ziare.com transmite principalele momente si declaratii in format LIVE text:

Administratia Prezidentiala anuntase inca de vineri ca decretele vor fi semnate in cursul zilei de astazi.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca, daca va avea posibilitatea, va discuta luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis privind desecretizarea protocoalelor semnate in ultimii ani intre Ministerul Public si SRI.

Daniel Constantin, co-presedinte al ALDE, a contestat modul in care s-a luat decizia privind indepartarea sa din guvern si a sustinut ca se va adresa instantei, dar nu va demisiona din partid.

Citeste mai multe despre scandalul din ALDE:

Daniel Constantin: In casa noastra a venit Tariceanu cu 1-2 prieteni si acum ne scot pe geamDaniel Constantin: Ma intalnesc cu Ponta, dar nu avem un proiect politic. Raman in ALDEIohannis e de acord cu schimbarile din Guvern. Noii ministri depun juramantul luniDaniel Constantin: Tariceanu are o relatie patologica cu minciuna. Si eu il puteam suspenda din ALDE... citeste mai departe despre "LIVE - Noi schimbari in Guvern - minstrii depun juramantul la Cotroceni" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#juramant ministru Gavrilescu Ilie Iohannis , #Stiri Guvern