LIVE Ponta, dupa ce a revenit in Guvern: Grindeanu a trecut un test aproape mafiot

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 20:46
1125 citiri
LIVE Ponta, dupa ce a revenit in Guvern: Grindeanu a trecut un test aproape mafiot
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul premier Victor Ponta sustine primele declaratii, incepand cu ora 20:30, de la Palatul Victoria, dupa ce a revenit oficial in Guvern, in fruntea SGG.

Victor Ponta a fost numit, vineri, in functia de secretar general al Guvernului Sorin Grindeanu.

Ziare.com va prezinta, in format LIVE TEXT, declaratiile lui Victor Ponta:

- Nu ma asteptam nici eu, nici dvs. Suntem intr-o situatie neasteptata si anormala. Primul ministru mi-a propus ieri sa vin in echipa, in aceasta perioada cu totul si cu totul anormala si am spus imediat da, desi nu ma aflam in tara.

- Cred ca Sorin Grindeanu merita sprijin pentru lucrurile corecte pe care vrea sa le faca.

- Functia nu era ce aveam in plan in cariera, dar nu e cazul de orgolii. Trebuie sa asiguram functionarea Guvernului pentru binele tuturor cetatenilor. Guvernul nu este al unui partid, ci este al cetatenilor Romaniei.

- Guvernul nu se poate inchide, iar eu il voi sprijini pe premier.

- A contat foarte mult persoana celui care mi-a facut propunerea. Este un om onest, ca toti cei din Banat. I s-a cerut sa accepte functia de prim-ministru.

- In ultimele zile, am vazut un prim-ministru puternic, hotarat, cu o viziune pentru viitorul Romaniei si pentru viitorul PSD, daca PSD mai vrea sa mai aiba viitor.

- Sunt dispus sa il ajut, acceptand propunerea, cu toate riscurile politice si responsabilitatile.

- In urmatoarele zile, vrem sa tinem pe linia de plutire activitatea guvernamentala, torpilata de o decizie politica gresita luata de dl Dragnea, colegul nostru.

- Cunosc destul de bine administratia centrala, ca sa il sprijin pe premier.

- Daca motiunea de cenzura initiata chiar de PSD contra Guvernului PSD nu va intruni numarul necesar de voturi, este vorba despre o activitate pe termen mai lung.

- In 2007-2008, dl Taricenau a avut un Guvern minoritar, care a functionat.

- Daca motiunea totusi trece, atunci pana la numirea unui nou prim-ministru votat de Parlament, dl Grindeanu trebuie sa asigure functionarea Guvernului. Au fost perioade de interimat de pana la 3 luni si nu poti sa inchizi Guvernul la dorinta dlui Dragnea.

- Sunt absolut convins ca din partea dlui Grindeanu exista dorinta de dialog, si acum, in ceasul al 13-lea, sa-si poata sa-si exercite cat mai bine demnitatea la solicitarea celor care il considera foarte rau dintr-o data.

- Ma consider onorat sa lucrez cu dl Grindeanu, atata timp cat lucram pentru binele public.

- In ultimele zile, a trecut un test ap ...citeste mai departe despre "LIVE Ponta, dupa ce a revenit in Guvern: Grindeanu a trecut un test aproape mafiot" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta declaratii Guvern, #Ponta declaratii LIVE Guvern, #Ponta sef SGG, #Ponta Grindeanu SGG, #Ponta motiune cenzura PSD , #Stiri Guvern