Zi neagra in Parlament. Dupa ce PSD si ALDE s-au asigurat ca trec rapid orice doresc, au inceput dezbaterile pe Legile Justitiei

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 14:48
1064 citiri
Zi neagra in Parlament. Dupa ce PSD si ALDE s-au asigurat ca trec rapid orice doresc, au inceput dezbaterile pe Legile Justitiei
Foto: Facebook / Camera Deputatilor (arhiva)

Zi de foc miercuri, 13 decembrie, in Camera Deputatilor. In timp ce atentia intregii tari este atintita asupra regelui Mihai, care in aceasta dimineata s-a intors pentru ultima data in Romania, majoritatea PSD-ALDE baga la foc automat la vot proiecte controversate.

Puterea a reusit deja sa schimbe Regulamentul Camerei Deputatilor ca sa astupe gura Opozitiei. Urmeaza sa il publice imediat in Monitorul Oficial, pentru a intra in vigoare, si apoi se vor vota rapid Legile Justitiei.

Dupa modificarea Regulamentului, amendamentele aduse la un proiect se vor vota in bloc, iar Opozitia nu va mai putea intarzia adoptarea Legilor Justitiei, pe care coalitia PSD-ALDE le vrea trecute de prima Camera pana la Craciun.

Tot azi, UDMR va primi un cadou legislativ din partea Puterii. Este vorba despre propunerea legislativa pentru infiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures, care este programata sa treaca in procedura de urgenta, cu toate ca in mod normal, data la care se implineste termenul constitutional pentru dezbatere si vot final este 12 martie 2018.

Citeste mai departe despre "LIVE Zi neagra in Parlament. Dupa ce PSD si ALDE s-au asigurat ca trec rapid orice doresc, au inceput dezbaterile pe Legile Justitiei" pe Ziare.com.

#plen Camera Deputatilor legile Justitiei, #modificare regulament Camera Deputatilor , #Stiri Guvern