Liviu Dragnea confirma: Luni este citat si se va prezenta la DNA

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 13:56
784 citiri

Liviu Dragnea este citat si se va prezenta la DNA, luni, 13 noiembrie. Informatia a fost confirmata chiar de seful PSD, duminica.

"Tot acel circ nu ar avea rost daca nu as fi citat si eu. Sunt citat maine (luni - n.red.) ", a declarat Liviu Dragnea jurnalistilor inainte de a intra la Congresul Tinerilor Social Democrati.

El a infirmat informatiile vehiculate in spatiul public ca ar fi fost chemat vineri la DNA si nu s-ar fi prezentat. "Miercuri am stabilit sa mergem in Constanta si asa am facut. Ne-am intors sambata. In fiecare zi si seara am lucrat cu colegii din Guvern la modificarile la Codul Fiscal", a explicat Liviu Dragnea.

Acesta a mentionat ca "nu este nicio supriza" ca este chemat la DNA. Intrebat in ce dosar si in ce calitate, seful PSD a evitat sa raspunda, spunand doar ca "Ce conteaza? La mine cred ca se trece direct la faza a doua, nu ne jucam". Totusi, seful PSD nu crede ca se va ajunge pana la o solicitare de ridicare a imunitatii: "s-ar putea sa fie cam mult".

Inca de vineri au aparut in presa informatii ca Liviu Dragnea este citat la DNA, in calitate de inculpat, cel mai probabil in dosarul TelDrum, si ca ar fi acuzat de grup infractional organizat.

Dragnea mai este trimis in judecata de DNA intr-un alt dosar, fiind acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de PSD la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Numele lui Dragnea a fost vehiculat si in dosarul "Belina", in care sunt implicate Sevil Shhaideh - fostul vicepremier si ministru al Dezvoltarii si Rovana Plumb - fostul ministru al Fondurilor Europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea citat DNA TelDrum, #Dragnea luni DNA, #Dragnea audiat luni DNA , #Stiri Guvern