Liviu Dragnea: Sunt 3.500 de santiere deschise in tara. Punem stop si stabilim prioritatile

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 08:17
1867 citiri
Liviu Dragnea: Sunt 3.500 de santiere deschise in tara. Punem stop si stabilim prioritatile

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca in Romania sunt deschise 3.500 de santiere care trebuie finantate de stat, astfel incat nu vor mai fi deschise altele noi, urmand ca Guvernul sa stabileasca o prioritate a investitiilor aflate in diverse stadii de executie.

Prezent, duminica, la Vaslui in calitate de secretar general al PSD, Liviu Dragnea a anuntat ca, saptamana viitoare, va depune un proiect de ordonanta la Guvern prin care va reuni toate actele normative existente cu privire la finantarea unor lucrari de infrastructura, cum ar fi cele legate de aductiuni de apa, canalizare sau retele de drumuri.

In acest fel, crede ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, se va putea stabili o prioritate a celor 3.500 de proiecte existente in prezent in Romania.

"In ministerul pe care-l conduc, exista 3.500 de santiere deschise in toata tara. Cand s-a ajuns la aceasta cifra, nu s-a gandit nimeni ca nu asa se poate construi o tara? Cum s-a judecat? In fiecare an, au fost bani mai putini, insa se inmulteau santierele, fara ca cineva sa se gandeasca daca sunt si finantarile necesare. De aceea, nu mai deschidem altele si, daca suntem normali la cap, o sa le finalizam pe cele existente. O sa facem o lista de prioritati, le verificam si facem noi o ordine astfel incat, in cativa ani, toate comunele din tara sa aiba 10-12 obiective obligatorii. Asta inseamna modernizarea satului romanesc. Toate sa aiba apa, retele de canalizare, asfalt, scoli, farmacie, biserica", a declarat, duminica, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost prezent, duminica, la Vaslui, la Conferinta Judeteana a PSD, in cadrul caruia Dumitru Buzatu a fost reales, ca unic candidat, pentru un nou mandat de presedinte al social-democratilor vasluieni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#liviu dragnea, #santiere Romania , #Stiri Guvern