Ludovic Orban ii transmite lui Ciolos ca nu are loc in PNL: Avem mii de Dacieni, sa dea Dumnezeu sa iasa la suprafata

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 16:59
796 citiri
Ludovic Orban ii transmite lui Ciolos ca nu are loc in PNL: Avem mii de Dacieni, sa dea Dumnezeu sa iasa la suprafata
Foto: captura Youtube/imagini arhiva lansare PNL candidati alegeri parlamentare

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a afirmat sambata, in cadrul Congresului, ca nu va accepta ca niciun stranier sa fie titularizat pe o functie pe care PNL poate sa numeasca oameni "merituosi" din randul liberalilor, chiar daca l-ar chema "Dacian".

El a tinut sa precizeze ca exista "mii de Dacieni Ciolos" in formatiune, care nu au avut norocul fostului premier de a fi sustinuti, dar cu toate acestea nu au intors spatele partidului.

"Niciun stranier care sa fie titularizat pe o functie pe care PNL poate sa depuna candidat sau sa numeasca in locul celor merituosi din PNL, chiar daca l-ar chema Dacian. Si aici va spun un lucru: exista mii de Dacieni Ciolos in PNL care, in schimb, nu au avut norocul lui sa fie spijiniti ca ministru, ca si comisar european, ca si prim-ministru, ca si candidat de prim-ministru din partea PNL si el sa nu vina in PNL, sa se intoarca cu spatele la noi", a afirmat Ludovic Orban.

Liberalul a tinut sa precizeze ca "acesti Dacieni Ciolos care nu au avut acest noroc sunt in PNL si au ramas alaturi de ei si sa dea Dumnezeu sa-i poata scoate la suprafata".

El a mai spus ca o alta chestiune pe care nu o va accepta daca va deveni presedintele PNL este o conducere interimara.

"Niciun interimat. Am trait doi ani de zile cu conducere in cea mai mare parte numita, care nu a beneficiat de legitimitatea alegerii de la baza PNL. Orice functie de conducere se vacanteaza in partid, trebuie organizate alegeri, nu interimate prelungite care sa puna presedinti interimari care sa taca in fata greselilor celor care conduc partidul la Bucuresti", a completat Ludovic Orban.

Amintim ca PNL a folosit imaginea fostului premier Dacian Ciolos in campania de la alegerile parlamentare din 2016, insa dupa esecul liberalilor multe voci din partid s-au aratat impotriva tehnocratului. ...citeste mai departe despre "Ludovic Orban ii transmite lui Ciolos ca nu are loc in PNL: Avem mii de Dacieni, sa dea Dumnezeu sa iasa la suprafata" pe Ziare.com

#Orban Ciolos PNL, #Ludovic Orban presedinte PNL CIolos , #Stiri Guvern