Ludovic Orban, un candidat de extrema-urgenta. Va fi sustinut de Iohannis?

Joi, 25 Februarie 2016, ora 07:28
1004 citiri
Ludovic Orban, un candidat de extrema-urgenta. Va fi sustinut de Iohannis?

PNL are acum o alta nominalizare la Primaria Bucuresti. Ludovic Orban, 52 de ani, si-a anuntat candidatura si va primi sustinerea liberalilor pentru a castiga alegerile din iunie.

Fost viceprimar al Capitalei in perioada 2004-2007, Ludovic Orban va incerca sa stranga votantii de dreapta sub stindardul sau pentru a o invinge pe Gabriela Firea, care cel mai probabil va fi candidata sustinuta de PSD.

E mai buna nominalizarea domnului Orban in comparatie cu cea a domnului Busoi? La aceasta intrebare e destul de usor de raspuns. "Pupilul" lui Klaus Iohannis, in opinia mea, a fost o alegere proasta din capul locului. Lipsit de experienta politica, fara atitudine, fara o pozitie de lider in PNL, acesta era o victima sigura pentru doamna Firea, o persoana mult mai populara printre alegatori.

Ar fi Ludovic Orban un primar bun pentru locuitorii celui mai mare oras din tara? Greu de spus. Pana acum, nominalizatul liberalilor nu s-a remarcat in functiile publice pe care le-a avut. Pentru ...citeste mai departe despre "Ludovic Orban, un candidat de extrema-urgenta. Va fi sustinut de Iohannis?" pe Ziare.com

#Orban candidat Primarie Bucuresti , #Stiri Guvern