Ludovic Orban: Victor Ponta blocheaza Romania. A pierdut complet busola asupra guvernarii - Interviu

Duminica, 31 Mai 2015, ora 08:20
1003 citiri
Ludovic Orban: Victor Ponta blocheaza Romania. A pierdut complet busola asupra guvernarii - Interviu

Liberalii nu renunta sa depuna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta, da asigurari prim vicepresedintele PNL, Ludovic Orban.

El a declarat intr-un interviu pentru Ziare.com ca in cazul in care nu vor putea sa depuna motiunea pe tema votului prin corespondenta, vor gasi o alta tema pentru ca, afirma el, "avem o lista lunga, interminabila, de motivatii profunde pentru care sa initiem demersul de schimbare a lui Victor Ponta".

Ponta pune ramasag ca PNL nu depune motiune de cenzura: Pe cat facem pariu ca o sa asteptam degeaba?

Ludovic Orban a lansat si un atac dur la adresa premierului, afirmand ca Victor Ponta, blocheaza Romania, ia masuri pe picior, face permanent improvizatii, isi schimba parerea de doua ori pe saptamana.

Mai depune PNL motiunea de cenzura pe tema votului prin corespondenta? Victor Ponta a declarat ca nu crede ca veti face acest lucru.

Dumneavoastra pe cine credeti? Pe Victor Ponta sau Consiliul National al PNL care a luat decizia sa depuna ...citeste mai departe despre "Ludovic Orban: Victor Ponta blocheaza Romania. A pierdut complet busola asupra guvernarii - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ludovic Orban Victor Ponta, #Ludovic Orban motiune cenzura, #motiune cenzura PNL , #Stiri Guvern