Ludovic Orban vrea sa candideze la sefia PNL: Partidul sa nu mai primeasca lumina dintr-o parte sau alta

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 17:38
1452 citiri
Ludovic Orban vrea sa candideze la sefia PNL: Partidul sa nu mai primeasca lumina dintr-o parte sau alta
Foto: Ziare.com

Ludovic Orban intentioneaza sa candideze pentru presedintia PNL, daca va fi achitat in dosarul in care este judecat pentru acuzatii de coruptie, fostul prim-vicepresedinte liberal precizand ca partidul are nevoie de "revenirea la democratie" si sa nu mai fie "tot felul de oameni care vin si aduc lumina dintr-o parte sau din cealalta".

Intrebat daca va candida la presedintia PNL la Conventia Nationala, Ludovic Orban a precizat ca aceasta decizie nu tine numai de el in acest moment.

"Este o decizie pe care o voi anunta la timpul potrivit in functie de anumite elemente care nu sunt in momentul de fata in puterea mea", a spus Orban, referindu-se la procesul in care este judecat pentru acuzatii de coruptie.

Fostul prim-vicepresedinte liberal a explicat care sunt, in opinia sa, motivele pentru care PNL a obtinut rezultate atat de slabe la alegerile parlamentare, "cauzele profunde care au stat la baza acestui esec al PNL".

"PNL are nevoie de revenirea la democratie, PNL nu ...citeste mai departe despre "Ludovic Orban vrea sa candideze la sefia PNL: Partidul sa nu mai primeasca lumina dintr-o parte sau alta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ludovic Orban presedintie PNL, #Orban candidat sefie PNL, #Ludovic Orban judecat , #Stiri Guvern