Lupta pentru sefia PNL cu lovituri sub centura. Predoiu cere sa fie ignorate "intoxicarile prietenesti"

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 08:51
2391 citiri
Lupta pentru sefia PNL cu lovituri sub centura. Predoiu cere sa fie ignorate "intoxicarile prietenesti"
Foto: Arhiva Facebook/Catalin Predoiu

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a spus, vineri seara, ca nu se va retrage din cursa pentru presedintia PNL, cerandu-le celor care il sustin sa ignore intoxicarile "prietenesti".

"Mesaj catre suporterii si prietenii mei: ignorati, va rog, intoxicarile 'prietenesti'! Cu cat mai mult vorbesc ei mincinos despre presupusa mea retragere din cursa, cu atat mai ferma e hotararea mea sa candidez ca sa castig competitia!", a declarat Catalin Predoiu, pe Facebook.

Liberalul le-a transmis un mesaj si "prietenilor" sai, spunandu-le sa nu isi mai cheltuie "resursele cu inchipuiri si vise".

Reprezentanti ai filialelor PNL din Transilvania s-au intalnit vineri la Cluj Napoca cu fosti si actuali lideri ai formatiunii liberale, reuniunea incheindu-se "indecis" in privinta sustinerii candidatului la presedintia PNL, au spus pentru Mediafax surse liberale locale.

Dintre potentialii candidatii la presedintia PNL, care se va decide la congresul din iunie, Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte al partidului si vicepresedinte al Camerei Deputatilor a spus ca isi mentine decizia de a candida, in timp ce Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea a amanat pana dupa 3 mai luarea unei hotarari, potrivit surselor citate.

Actualul presedinte interimar al PNL, deputata Raluca Turcan nu a anuntat nicio decizie, dar probabilitatea depunerii unei candidaturi nu este exclusa, au spus sursele citate. In schimb, fostul presedinte al PNL, senatoarea Alina Gorghiu a spus ca nu va intra in competitia pentru presedintia PNL.

Printre participantii la intrunire s-au aflat fostul co-presedinte al PNL Vasile Blaga, primarul Aradului, Gheorghe Falca, europarlamentarul Daniel Buda.

Pana in prezent, vicepresedintele Camerei, Catalin Predoiu si fostul ministru Ludovic Orban au anuntat oficial ca vor candida la presedintia PNL, la congresul din 17 iunie. ...citeste mai departe despre "Lupta pentru sefia PNL cu lovituri sub centura. Predoiu cere sa fie ignorate "intoxicarile prietenesti"" pe Ziare.com

#Catalin Predoiu candidat presedinte PNL, #Predoiu Ludivic Orban PNL sef , #Stiri Guvern