Macovei a castigat procesul cu europarlamentarul Catalin Ivan: Cat trebuie sa-i plateasca despagubiri morale

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 20:07
859 citiri
Macovei a castigat procesul cu europarlamentarul Catalin Ivan: Cat trebuie sa-i plateasca despagubiri morale
Foto: Arhiva Ziare.com

Fondatorul M10, Monica Macovei, a castigat definitiv procesul cu europarlamentarul Catalin Ivan.

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Ivan sa-i plateasca Monicai Macovei despagubiri morale de 5.000 de euro si sa publice decizia instantei in trei ziare nationale, dupa ce a respins recursurile celor doi politicieni si a pastrat solutia Tribunalului Bucuresti.

Amintim ca Macovei l-a dat in judecata pe Ivan dupa ce acesta a sustinut ca ea fost anchetata de o comisie a Parlamentului European.

"Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a inventat o 'Comisie de etica' a Parlamentului European care m-ar fi anchetat si nu a putut sa-si sustina minciunile si in sala de judecata. Nimeni nu m-a anchetat in Parlamentul European, iar Catalin Ivan, desi stia acest lucru, a ales sa minta pentru a ma denigra.

(...) Ivan va plati acum, la finalul procesului, despagubiri morale si cheltuieli de judecata si va trebui sa publice in trei ziare nationale hotararea definitiva si irevocabila care ...citeste mai departe despre "Macovei a castigat procesul cu europarlamentarul Catalin Ivan: Cat trebuie sa-i plateasca despagubiri morale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Macovei castigat proces Ivan, #Catalin Ivan despagubiri Macovei , #Stiri Guvern