Macovei, dupa ce i-au fost confiscati bani folositi in campanie: Am facut ce nu a facut niciun alt politician

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 17:33
1004 citiri
Macovei, dupa ce i-au fost confiscati bani folositi in campanie: Am facut ce nu a facut niciun alt politician

Monica Macovei sustine ca toate incasarile si cheltuielile din campania sa pentru prezidentialele de anul trecut au fost legale si transparente.

Precizarile europarlamentarului vin dupa ce Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a decis ca 300.000 de lei din banii destinati campaniei sa fie confiscate, dupa ce s-au gasit mai multe nereguli.

Monica Macovei, neregului in campania pentru prezidentiale: Sute de mii de lei, confiscate

"In campania electorala am facut ceea ce nu a facut niciun alt politician: am avut finantari mici de la multi oameni, nu donatii mari, nu bani murdari, adusi cu punga. Toate incasarile si cheltuielile au fost legale si transparente.

Unele persoane au facut donatii mici prin sistemul PayPal, prin banca, cu cardul. Iar acesti bani nu puteau fi folositi in campanie decat dupa ce erau transferati de sistemul PayPal in contul de campanie, adica la cateva zile de la data donatiei. Asadar este o procedura in doi pasi, si numai dupa pasul doi, prin care ...citeste mai departe despre "Macovei, dupa ce i-au fost confiscati bani folositi in campanie: Am facut ce nu a facut niciun alt politician" pe Ziare.com

#Monica Macovei bani campanie, #Monica Macovei bani confiscati, #Monica Macovei AEP , #Stiri Guvern