Mai candideaza Oprescu in 2016? Iata ce spune despre consilierul arestat

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 08:09
1237 citiri
Mai candideaza Oprescu in 2016? Iata ce spune despre consilierul arestat
Foto: Arhiva Ziare.com

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a dezvaluit, joi seara, in ce conditii va mai candida, in 2016, la functia de primar general al Bucurestiului.

Oprescu a punctat, la B1 TV, ca va mai candida la alegerile locale de anul viitor doar daca va simti ca bucurestenii il sustin, amintind ca este medic si se pricepe la reactiile oamenilor.

" (Voi candida) daca voi aprecia ca oamenii au acelasi comportament fata de mine, dupa pulsul pe care l-am luat bucurestenilor. Nu uitati ca sunt doctor si ma pricep la reactiile oamenilor. Daca va vrea electoratul, bine. Daca va vrea sa se intoarca iarasi hotararea politica in administratie, eu am sustinut, sustin si voi sustine ca administratia ar trebui sa fie lipsita de hotarare politica", a declarat edilul.

Sorin Oprescu a precizat ca va candida tot ca independent "sustinut de partidul bucurestenilor, de oricare cetatean care se uita la orasul acesta. Intotdeauna, la sfarsit, electoratul are dreptate".

Primarul Capitalei a aratat ca, in 2012, ...citeste mai departe despre "Mai candideaza Oprescu in 2016? Iata ce spune despre consilierul arestat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Oprescu candidat primarie, #Oprescu consilier arestat , #Stiri Guvern