MAI: Exista deschidere pentru includerea Romaniei in Programul Visa Waiver

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 11:49
1036 citiri
MAI: Exista deschidere pentru includerea Romaniei in Programul Visa Waiver
Foto: MAI

Vicepremierul Gabriel Oprea s-a intalnit, marti, cu senatorul Ron Johnson, presedintele Comitetului pentru Securitate Interna si Afaceri Guvernamentale din cadrul Senatului SUA, printre temele dezbatute aflandu-se si includerea Romaniei in Programul Visa Waiver.

In cadrul intalnirii cu Ron Johnson, presedinte al Subcomitetului pentru Europa si Cooperare Regionala in domeniul Securitatii din cadrul Comitetului pentru Relatii Externe, a fost atinsa inclusiv problematica refugiatilor din Europa, se arata intr-un comunicat MAI remis Ziare.com.

Cei doi oficiali si-au exprimat satisfactia fata de "stadiul excelent al relatiilor bilaterale dintre Romania si SUA", reflectat prin dezvoltarea Parteneriatului Strategic pentru Secolul XXI dintre cele doua tari, se mai arata in comunicat.

Au fost discutate si ...citeste mai departe despre "MAI: Exista deschidere pentru includerea Romaniei in Programul Visa Waiver" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gabriel Oprea intalnire Ron Johnson, #Gabriel Oprea America, #Romania Visa Waiver, #Gabriel Oprea Visa Waiver , #Stiri Guvern