Mai multe ONG-uri din Banat i-au trimis o scrisoare de sustinere lui Grindeanu

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 18:16
818 citiri
Mai multe ONG-uri din Banat i-au trimis o scrisoare de sustinere lui Grindeanu
Foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Mai multe organizatii neguvernamentale din judetele Timis si Caras-Severin i-au trimis o scrisoare de sustinere premierului Sorin Grindeanu, in care arata ca este necesara continuitatea pentru functionarea statului.

"Urmare a sedintei ONG-urilor din Banat, care a avut loc joi, la Timisoara, cu privire la evenimentele petrecute pe scena politica actuala, noi, parte a societatii civile din Banat, am hotarat sa fim alaturi de dumneavoastra, domnule prim-ministru, in spiritul legalitatii si continuitatii necesare pentru functionarea statului", se arata in textul scrisorii.

Manifestatie de sustinere pentru Sorin Grindeanu in Piata Victoriei: "Sorine, fii barbat", "Dragnea, nu fi trist, Grindi e acum #Rezist"Grindeanu a fost exclus din PSD, dar nu cedeaza: Demisionez si eu dupa ce demisioneaza Dragnea. Luni il asteapta motiuneaGrindeanu, catre sustinatori si colegii din PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna!

Docmentul este semnat de noua organizatii neguvernamentale din judetele Caras-Severin si Timis. ...citeste mai departe despre "Mai multe ONG-uri din Banat i-au trimis o scrisoare de sustinere lui Grindeanu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#scrisoare sustinere Sorin Grindeanu, #ONG Banat , #Stiri Guvern