Majorarea salariilor: Liberalii contesta votul - nu a fost cvorum, avem inregistrari. Ce spune PSD

Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 18:59
614 citiri
Majorarea salariilor: Liberalii contesta votul - nu a fost cvorum, avem inregistrari. Ce spune PSD
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a acuzat, luni seara, ca la sedinta Camerei Deputatilor in care s-a adoptat proiectul cresterilor salariale din Sanatate si Educatie nu a fost cvorum.

"Au fost 168 de deputati. Se vede acest lucru pe imagini. Presedintele Camerei Deputatilor se face vinovat. In lipsa conditiei de cvorum, s-a refuzat apelul nominal facut de PNL, pentru ca stiau ca legea nu va putea fi votata.

Maine vom face toate demersurile in a sesiza organele competente ca sa aratam ca Dragnea nu este cu nimic diferit de cei care au facut acelasi lucru anii trecuti. Dragnea isi bate joc de niste oamenii care se bucura ca li se maresc salariile. Fara cvorum, o lege nu poate fi votata", a declarat Alina Gorghiu la Realitatea TV.

Alina Gorghiu a facut o comparatie intre ceea ce s-a intamplat luni in Parlament si o situatie asemanatoare din 2010. Atunci, la votul pentru Legea pensiilor, Roberta Anastase, care era presedintele Camerei Deputatilor, a spus ca peste 170 de ...citeste mai departe despre "Majorarea salariilor: Liberalii contesta votul - nu a fost cvorum, avem inregistrari. Ce spune PSD" pe Ziare.com

#Gorghiu lipsa cvorum salarii, #Gorghiu acuzatii cvorum lege , #Stiri Guvern