Marea provocare a lui Iohannis in 2015

Vineri, 02 Ianuarie 2015, ora 18:30
1595 citiri
Marea provocare a lui Iohannis in 2015

Dupa nebunia anului pe care tocmai l-am lasat in urma, linistea care a urmat instalarii lui Klaus Iohannis la Cotroceni nu poate fi decat benefica pentru toata lumea.

De la politicieni, administratie si presa pana la justitie si economie. Societatea in intregul ei a rasuflat usurata pentru cele cateva zile de liniste si normalitate care au urmat dupa 22 decembrie.

Cele doua intalniri care au avut deja loc intre Klaus Iohannis si Victor Ponta ar putea fi premisele pentru un ritual care sa devina o traditie a colaborarii intre presedintie si Palatul Victoria.

Toate bune si frumoase, cu atat mai mult cu cat de 10 ani am fost obisnuiti doar cu razboaie institutionale declansate de cele mai multe ori chiar de la Cotroceni.

Desigur, pacea si linistea din politica nu sunt in sine deloc garantiile unui progres sau unei vieti mai bune, asa cum nici galagia si conflictele din ultimii ani nu cred ca s-au dovedit a fi, in final, elementele fara de care nu s-ar fi putut merge mai ...citeste mai departe despre "Marea provocare a lui Iohannis in 2015" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Ponta colaborare, #provocari Iohannis 2015 , #Stiri Guvern