Marile pericole din fata lui Dacian Ciolos

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 07:25
1081 citiri
Marile pericole din fata lui Dacian Ciolos

Persoana premierului desemnat este, in opinia mea, o fericita imbinare de profesionalism cu recunostere interna si internationala, precum si integritate fara pata.

O dovedeste intregul parcurs profesional al lui Dacian Ciolos.

Si tocmai pentru ca avem in fata una dintre personalitatile cele mai valoroase ale Romaniei ar fi mare pacat sa fie sacrificat intr-un joc politic, pe care nu il poate controla. Iar pericolele cred ca sunt mari.

Ca in cazul oricarui guvern tehnocrat, riscurile majore sunt in principiu doua: echipa in sens larg cu care va lucra si sustinerea parlamentara.

Nu e suficient sa ai ministri tehnocrati (sa speram ca noi cu adevarat, dupa asteptarea generata la desemnare), ci este foarte important, este esential ce se intampla sub ei. Secretarii de stat, directorii din ministere, din deconcentrate etc, toti sunt o tesatura adanc politizata de PSD.

Daca ea nu va fi inlocuita rapid, ma tem ca vom ramane in profunzime cu guvernarea PSD si cu toate bombele de ...citeste mai departe despre "Marile pericole din fata lui Dacian Ciolos" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos premier desemnat, #Ciolos guvern tehnocrat , #Stiri Guvern