Marirea salariilor demnitarilor, amanata. Ponta: I-am spus lui Oprea ca nu am fost de acord

Joi, 09 Iulie 2015, ora 23:20
1059 citiri

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca nu a fost de acord cu ordonanta emisa miercuri de guvernul condus de Gabriel Oprea privind majorarea salariilor demnitarilor.

"Ordonanta cu salariile demnitarilor: eu nu am fost de acord cu ea. Am spus ca intr-adevar demnitarii trebuie sa fie bine platiti, dar odata cu legea salarizarii.

Nu am vrut sa creez impresia ca am ceva cu ceea ce s-a discutat intre domnul Iohannis si Oprea in absenta mea. Revin la decizia mea si miercuri vom adopta alta. Nu se maresc salariile la presedinte si prim-ministru decat odata cu bugetarii.

Asa am fost informat ieri, cred ca cel mai corect e sa amanam intrarea in vigoare si sa amanam pana la crestrerea salariilor bugetarilor", a declarat premierul intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Salariile presedintelui, premierului si ministrilor, majorate

Ponta s-a declarat nemultumit de faptul ca i-a fost ascunsa decizia luata de premierul interimar Gabriel Oprea, insa si mai suparat a fost dupa ...citeste mai departe despre "Marirea salariilor demnitarilor, amanata. Ponta: I-am spus lui Oprea ca nu am fost de acord" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta salarii bugetari, #Ponta Oprea salarii demnitari , #Stiri Guvern