Marko Bela: Lasati-ne sa fim la putere! Un guvern 100% UDMR cu siguranta ar face Romania mai puternica

Duminica, 06 Noiembrie 2016, ora 15:37
1122 citiri
Marko Bela: Lasati-ne sa fim la putere! Un guvern 100% UDMR cu siguranta ar face Romania mai puternica
Foto: Facebook/UDMR

Fotul presedinte al UDMR Marko Bela a declarat la evenimentul de lansare a candidatilor formatiunii la alegerile parlamentare, ca o idee mai "strasnica" decat un guvern tehnocrat ar fi "un guvern suta la suta UDMR", care "cu siguranta ar face o Romanie mai puternica".

"Suntem atacati fara niciun fond si suntem acuzati, cei care doresc sa faca o scoala maghiara. Au dreptate colegii mei care au facut acele panouri electorale. Ce bine ar fi daca Bucurestiul chiar s-ar ocupa de noi, daca promisiunile si le-ar respecta si daca am trai intr-o Transilvanie si o Romanie demna de secolul 21. Dati-ne partea noastra de impozit ca sa ne facem treaba si sa construim o tara frumoasa.

Dati-ne noua, Transilvaniei, partea noastra din bugetul central pentru a construi un Ardeal in care sa ne simtim acasa. Bucurestiul a construit din 400 de kilometri de autostrada vreo cateva zeci, muncipiile arata la fel de zeci de ani. Lasati-ne sa ne rezolvam noi insine problemele. Acele panouri spun adevarul, ...citeste mai departe despre "Marko Bela: Lasati-ne sa fim la putere! Un guvern 100% UDMR cu siguranta ar face Romania mai puternica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marko Bela guvern UDMR, #Marko Bela UDMR afise Salvati Clujul , #Stiri Guvern