Mesaj postelectoral doamnei primar general Gabriela Firea Pandele

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 08:48
1054 citiri
Mesaj postelectoral doamnei primar general Gabriela Firea Pandele

O felicit pe doamna Gabriela Firea Pandele pentru victoria obtinuta. Din punctul meu de vedere, victoria domniei sale nu este un succes al partidului pe care il reprezinta, ci un succes personal, fapt care ma determina sa privesc viitorul Capitalei nu prin prisma orientarilor ideologice social-democrate, ci prin prisma calitatilor sale personale.

O cunosc de multa vreme pe doamna Firea, de pe timpul cand scriam editoriale pentru publicatiile pe care le conducea, avand ocazia sa constat ca una dintre principalele sale calitati este ambitia si determinarea in tot ceea ce face.

Mizez pe determinarea doamnei Firea si pe ambitia domniei sale de a deveni unul dintre cei mai buni primari ai Bucurestiului.

Recunosc ca m-am decis sa public acest mesaj, deoarece campania doamnei Firea nu m-a lamurit pe de-a-ntregul asupra viziunii sale asupra oportunitatii de succes pe care i-o ofera rezultatul alegerilor.

Domnia sa a vorbit bine si convingator, dar nu a reusit sa iasa din tiparul... citeste mai departe despre "Mesaj postelectoral doamnei primar general Gabriela Firea Pandele" pe Ziare.com

#Gabriela Firea primar Bucuresti, #Gabriela Firea proiecte Bucuresti , #Stiri Guvern