Mesajul ambasadorului SUA de Ziua Americii: Prioritatile noastre raman promovarea democratiei si statului de drept (Video)

Marti, 04 Iulie 2017, ora 09:07
1110 citiri
Mesajul ambasadorului SUA de Ziua Americii: Prioritatile noastre raman promovarea democratiei si statului de drept (Video)
Foto: Twitter/US Embassy Bucharest

Intr-un mesaj video transmis de ambasada Statelor Unite la Bucuresti, ambasadorul american Hans Klemm i-a invitat pe romani sa sarbatoreasca marti, 4 iulie, ziua independentei SUA.

"Bine v-am regasit. Azi este 4 iulie si sarbatorim 241 de ani de la Declaratia de Independenta a Statelor Unite ale Americii. Anul acesta aniversam si 20 de ani de Parteneriat Strategic intre Romania si Statele Unite.

Acest parteneriat a fost recent ferm reconfirmat de presedintele Trump si presedintele Iohannis, la Casa Alba de la Washington. Privind spre viitor, eu si Ambasada SUA vom colabora acum cu prietenii nostri romani pentru a consolida Parteneriatul Strategic in toate dimensiunile sale.

Prioritatile noastre raman promovarea securitatii, promovarea democratiei si statului de drept si promovarea prosperitatii. Va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi Ziua Independentei SUA", spune ambasadorul, conform transcrierii furnizate de biroul de presa al ambasadei.

Iata si ce a discutat luni premierul Mihai Tudose cu ambasadorul SUA ...citeste mai departe despre "Mesajul ambasadorului SUA de Ziua Americii: Prioritatile noastre raman promovarea democratiei si statului de drept (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hans Klemm ambasador american, #Hans Klemm mesaj Ziua Independentei SUA , #Stiri Guvern