Mesajul de la 3 dimineata al lui Sevil Shhaideh: Vom rezolva, pas cu pas, fiecare lucru care conteaza

Joi, 22 Decembrie 2016, ora 11:51
2044 citiri
Mesajul de la 3 dimineata al lui Sevil Shhaideh: Vom rezolva, pas cu pas, fiecare lucru care conteaza
Foto: Facebook/Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh, propusa de PSD si ALDE pentru functia de premier, a transmis un mesaj catre internautii care au postat pe pagina sa, miercuri, promitand ca va pune umarul pentru ca tara sa ajunga la "nivelul urmator".

Daca pana miercuri Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltarii Regionale, nu avea un cont de Facebook, la cateva minute dupa ce Liviu Dragnea a facut anuntul, au fost create nu una, ci doua pagini. Sevil Shhaideh a citit tot, iar la cateva ore dupa miezul noptii a postat si un mesaj.

"Am petrecut cateva ore citind aproape toate mesajele private primite. Va multumesc pentru sustinere si va garantez ca vom rezolva, pas cu pas, fiecare lucru care conteaza pentru populatia acestei tari, fiindca doar impreuna vom putea duce aceasta tara la nivelul urmator!", a scris pe Facebook Sevil Shhaideh la 3 dimineata.

Mesajele primite au fost de toate felurile: de la unele de sustinere pana la unele injurioase, cu tenta rasista.

"Mult succes, doamna Sevil Shhaideh! Daca nu ...citeste mai departe despre "Mesajul de la 3 dimineata al lui Sevil Shhaideh: Vom rezolva, pas cu pas, fiecare lucru care conteaza" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sevil Shhaideh premier mesaj, #Sevil Shhaideh mesaj romani numire, #Sevil Shhaideh premier, #Sevil Shhaideh Facebook , #Stiri Guvern