Mihai Razvan Ungureanu e noul sef al SIE: Multumiri pentru Iohannis si planuri sa schimbe legislatia

Marti, 30 Iunie 2015, ora 19:44
1115 citiri
Mihai Razvan Ungureanu e noul sef al SIE: Multumiri pentru Iohannis si planuri sa schimbe legislatia
Foto: Facebook / Mihai Razvan Ungureanu

Parlamentul a acceptat marti propunerea presedintelui Klaus Iohannis ca Mihai Razvan Ungureanu sa revina in functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE).

PSD a boicotat dimineata sedinta Comisiei de control SIE, iar MRU nu a putut fi audiat. In jurul orei 16.00, pesedistii au plecat din Parlament si, cu cateva exceptii, nu au participat la sedinta plenului reunit.

Totusi, pentru ca 289 de parlamentari si-au inregistrat prezenta, a existat cvorum, asa ca sedinta de plen a putut avea loc. In cele din urma, au fost 278 de voturi pentru, adica exact jumatate plus unu din numarul total de parlamentari.

Ungureanu a mai condus SIE in perioada 2007-2012.

MRU a multumit, in plenul Parlamentului, deputatilor si senatorilor care l-au votat, precum si presedintelui Klaus Iohannis. In plus, la iesirea din sala, a declarat jurnalistilor ca trebuie schimbate legile de functionare a SIE si SRI.

Ziare.com v-a transmis principalele momente si declaratii in format LIVE ...citeste mai departe despre "Mihai Razvan Ungureanu e noul sef al SIE: Multumiri pentru Iohannis si planuri sa schimbe legislatia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ungureanu vot SIE, #Parlament Iohannis Ungureanu SIE, #Mihai Razvan Ungureanu SIE, #vot Parlament Ungureanu, #vot Parlament MRU SIE , #Stiri Guvern