Mihai Sora ii indeamna pe romani sa mearga la vot: Altfel, va pierdeti dreptul de a va plange daca nu va merge bine

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 07:12
853 citiri
Mihai Sora ii indeamna pe romani sa mearga la vot: Altfel, va pierdeti dreptul de a va plange daca nu va merge bine
Foto: Facebook/Mihai Sora

Filosoful Mihai Sora transmite un mesaj video in care ii indeamna pe romani sa mearga la vot in 11 decembrie, aratand ca de aceste alegeri atarna soarta noastra in urmatorii patru ani.

"Aveti obligatia sa mergeti sa votati. Altfel, va pierdeti dreptul de a va plange daca nu va merge bine", spune Sora, care asteapta de la cei pe care ii voteaza sa fie cinstiti si competenti, cinstea fiind "o virtute cardinala".

Mihai Sora precizeaza ca a facut aceasta inregistrare joi, in ziua Sfantului Nicolae, pentru a le reaminti romanilor ca au datoria morala sa isi exprime optiunea.

Citeste totul despre alegerile parlamentare 2016

"Cinstea e o virtute cardinala. Competenta e un lucru pe care ti l-ai insusit prin osteneala si aplicatie. Poti sa fii cinstit fara sa fii competent. Poti sa fii competent fara sa fii cinstit. Sursele lor vin din doua parti deosebite. Eu astept de la un om pe care-l trimit in Parlament, punand stampila pe numele lui, sa fie cinstit si competent. Cinstea e un ...citeste mai departe despre "Mihai Sora ii indeamna pe romani sa mearga la vot: Altfel, va pierdeti dreptul de a va plange daca nu va merge bine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri parlamentare 2016, #candidati alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern