Milioane pierdute de Bucuresti. Exista solutie pentru RADET? Interviu cu Cristian Busoi

Marti, 12 Ianuarie 2016, ora 08:36
1599 citiri
Milioane pierdute de Bucuresti. Exista solutie pentru RADET? Interviu cu Cristian Busoi

Bucurestiul a pierdut 120 de milioane de lei, bani europeni, pentru ca niciunul dintre marile proiecte incepute si neterminate nu mai poate sa fie finantat in noul exercitiu financiar. In 2016 nu va putea fi inceput niciun mare proiect din aceasta cauza, afirma candidatul PNL la Primaria Capitalei, Cristian Busoi.

Intr-un inteviu acordat Ziare.com, Busoi a aratat care sunt solutiile sale pentru traficul din Bucuresti, dar si felul in care vede rezolvarea crizei incalzirii centralizate: "Daca ar exista o societate unica, pe fonduri europene, am putea incepe reabilitarea celor 7.000 de km de tevi. (...) Cred cu tarie ca nu trebuie incurajate debransarile si sistemul centralizat trebuie perfectionat".

Cristian Busoi a incercat sa ne explice si cum a reusit ca in acelasi an, 2004, sa fie concomitent medic rezident, dublu doctorand la Bucuresti si Timisoara, student la Drept, consilier general, apoi deputat, si sa detine in plus mai multe functii in PNL.

Una dintre cele mai mari,... citeste mai departe despre "Milioane pierdute de Bucuresti. Exista solutie pentru RADET? "Nimeni nu i-a amenintat pe constructori" Interviu video cu Cristian Busoi" pe Ziare.com

#Cristian Busoi candidat primarie, #trafic Bucuresti, #incalzire RADET ELCEN , #Stiri Guvern