Minciunile ministrului Justitiei. Nu e cam mult?

Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 06:46
911 citiri
Minciunile ministrului Justitiei. Nu e cam mult?

Am tot asteptat sa vad o reactie adecvata dupa halucinantele declaratii ale ministrului Justitiei privind minciuna pe care recunoaste ca a spus-o la CEDO. Si am sperat ca o clarificare sa vina din partea doamnei Pruna la dezbatarea motiunii simple.

Strategia domniei sale de a lipsi, nici macar nu conteaza pe ce motiv, si a PNL de a boicota dezbaterile, pe motive de procedura inteleg, ma tem ca face si mai mult rau, avand in vedere gravitatea situatiei care depaseste cu mult persoana doamnei Pruna.

Si nu numai ca nu a venit clarificarea, dar bomboana pe coliva credibilitatii, se pare ca doamna ministru a mai tras o gogonata si in privinta pensiilor de un miliard ale magistratilor.

"Stiti cum e, domnule judecator, ca la penitenciare, unde eu m-am dus si am mintit la CEDO si spun bine mintit la CEDO, ca eu am crezut ca daca mi se da o hartie sub semnatura cuiva din statul roman... Deci eu am mintit acolo spunand ca noi am asigurat buget pentru sapte penitenciare a cate 150 de ...citeste mai departe despre "Minciunile ministrului Justitiei. Nu e cam mult?" pe Ziare.com

#Raluca Pruna minciuna CEDO, #Pruna pensii magistrati , #Stiri Guvern