Incendiul de la Maternitatea Giulesti: Ministerul Sanatatii, executat silit pentru 4 milioane euro

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 20:48
932 citiri
Incendiul de la Maternitatea Giulesti: Ministerul Sanatatii, executat silit pentru 4 milioane euro
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Sanatatii a primit o somatie de executare silita pentru intreaga suma de peste 4 milioane de euro care trebuie platita ca daune in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti, din 2010, in urma caruia si-au pierdut viata sase bebelusi.

Executarea silita ar urma sa aiba loc marti, la ora 10.00, a declarat, vineri seara, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Oana Grigore.

Ea a precizat ca ministerului ii revenea sa plateasca a 12-a parte din suma de aproximativ 4 milioane de euro, pe care instanta a stabilit-o cu titlul de despagubiri pentru familiile bebelusilor care au murit sau au fost raniti in incendiu.

Executorii someaza insa ministerul sa plateasca intreaga suma, pe baza unei alte decizii, pe care institutia o va contesta.

"Vrem sa platim partea care ne revine si nu ne opunem ca oamenii sa isi primeasca drepturile. Dar este imposibil sa platim noi intreaga suma", a spus Oana Grigore.

Cand a fost data sentina ...citeste mai departe despre "Incendiul de la Maternitatea Giulesti: Ministerul Sanatatii, executat silit pentru 4 milioane euro" pe Ziare.com

#Ministerul Sanatatii executat silit Maternitatea Giulesti, #Ministerul Sanatatii executat silit , #Stiri Guvern