Ministerul Transporturilor angajeaza specialisti pentru un contract de 1,5 milioane de euro

Joi, 25 Iulie 2013, ora 14:26
1607 citiri
Ministerul Transporturilor angajeaza specialisti pentru un contract de 1,5 milioane de euro

Ministerul Transporturilor vrea sa contracteze servicii de asistenta tehnica pentru pregatirea Programului Operational Sectorial Transport 2014 - 2020, un contract cu o valoare estimata la aproape 6 milioane de lei (1,5 milioane de euro).

Durata de derulare a contractului, finantat din fonduri europene si de la buget, este de 20 de luni de la data atribuirii. Contractul "consta in dezvoltarea intrumentelor programatice aferente domeniului de transport pe perioada 2014-2020, precum si asigurarea sprijinului pe toata perioada derularii negocierilor cu Comisia Europeana pentru aprobarea acestor instrumente programatice", potrivit comunicatului institutiei.

Contractul va fi atribuit prin licitatie deschisa, pretul ofertei avand o pondere de 70%. Totodata, criteriul "Identificarea riscurilor si recomandari de reducere/eliminare a acestora" va conta in proportie de 30%.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit pentru 12 septembrie.

Platile pentru POS-T 2007-2013 au fost reluate din iunie, in urma aplicarii masurilor impuse prin scrisorile de pre-suspendare si de incetare a platilor, transmise de catre Comisia Europeana in iunie, respectiv decembrie 2012.

Acest program asigura finantarea unor proiecte strategice pentru Romania in domeniile rutier, feroviar si naval. Dintre cele 11 companii beneficiare, cele mai importante sunt CNADNR si CFR SA.

#servicii asistenta tehnica, #programului operational sectorial transport, #fonduri europene , #Stiri Guvern