Ministrul Agriculturii: Imi dau demisia daca premierul imi cere. Am facut tot ce am promis (Video)

Luni, 16 Mai 2016, ora 22:23
737 citiri
Ministrul Agriculturii: Imi dau demisia daca premierul imi cere. Am facut tot ce am promis (Video)
Foto: site Guvernul Romaniei

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, luni, la Camera Deputatilor, unde a fost dezbatuta motiunea simpla depusa de PSD si ALDE impotriva sa, ca va demisiona daca premierul Dacian Ciolos ii va cere.

Totodata, el a afirmat ca nu are ce sa isi reproseze pentru ca a facut tot ce a promis ca va face.

"Motiunea nu este obligatorie in ceea ce priveste demisia. Sigur, premierul Ciolos m-a numit, dansul este cel care trebuie sa imi ceara demisia", a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, dupa dezbaterea motiunii simple indreptata impotriva sa, daca isi va da demisia in cazul in care motiunea va trece.

Intrebat ce ii reproseaza premierul Dacian Ciolos, in contextul in care numele sau a fost vehiculat nu doar o data pentru remaniere, Achim Irimescu a afirmat ca Ciolos i-a reprosat doar "iesirile" care nu au avut legatura cu portofoliul sau.

"Premierul nu imi reproseaza nimic sau ca sa fiu mai exact mi-a reprosat iesirile care nu aveau legatura cu protofoliul ...citeste mai departe despre "Ministrul Agriculturii: Imi dau demisia daca premierul imi cere. Am facut tot ce am promis (Video)" pe Ziare.com

#Irimescu demisie motiune Agricultura, #PSD motiune Agricultura , #Stiri Guvern