Ministrul Apararii: Avem majoritate confortabila si fara UDMR, dar e bine sa-i tinem aproape

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 23:30
934 citiri
Ministrul Apararii: Avem majoritate confortabila si fara UDMR, dar e bine sa-i tinem aproape
Foto: voceatransilvaniei.ro

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, vineri, la Conferinta Judeteana a PSD Mures, ca partidul are in Parlament o majoritate confortabila si fara UDMR, adaugand: "E bine sa-i tinem aproape", intrucat "nu avem nevoie in tara de conflicte acum, cand conflictele sunt aici, la granita cu Ucraina".

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, s-a referit, vineri, in discursul pe care l-a rostit in fata a peste 600 de delegati prezenti la Conferinta Judeteana a PSD Mures, la proiectul de autonomie al UDMR si la raporturile cu formatiunea partenera la guvernare.

"Noi avem acum o majoritate confortabila in Parlamentul Romaniei, chiar si fara UDMR. Dar e bine sa-i tinem aproape, pentru ca nu avem nevoie in tara de conflicte, acum, cand conflictele sunt aici, la granita noastra cu Ucraina si cand, folosindu-se de aspecte din acea zona, unii scot capul si incep sa vorbeasca despre autonomie si despre alte lucruri care nu ar trebui sa existe in campania electorala.

Dragnea, despre proiectul de ...citeste mai departe despre "Ministrul Apararii: Avem majoritate confortabila si fara UDMR, dar e bine sa-i tinem aproape" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mircea Dusa UDMR unguri aproape, #Mircea Dusa UDMR PSD majoritate, #Mircea Dusa PSD UDMR aproape , #Stiri Guvern