Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Imi indeplinesc atributiile din responsabilitate, nu la amenintarile unui pilot care si-a pierdut licenta de zbor

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 18:59
729 citiri
Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Imi indeplinesc atributiile din responsabilitate, nu la amenintarile unui pilot care si-a pierdut licenta de zbor
Foto: Facebook / Alexandru Petrescu

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, anunta public ca isi continua activitatea in guvern pana in momentul in care demisia sa isi va produce efectele.

Declaratia, facuta pe Facebook, vine in contextul in care premierul Sorin Grindeanu si noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, i-au avertizat pe ministrii demisionari ca pot fi sanctionati penal daca nu se prezinta la serviciu in cele 15 zile prevazute de lege dupa demisie.

"In ianuarie 2017 ne-am urcat intr-un avion cu destinatia 'indeplinirea Programului de Guvernare' girat de votul romanilor. Acum, echipajul responsabil a ales sa renunte la acest zbor, in conditiile in care se apasa pe mansa intr-o directie necunoscuta si neasumata in fata romanilor.

Imi indeplinesc atributiile pentru care am fost investit si o voi face in continuare cu maxima seriozitate pana cand demisia mea isi va produce efectele! O fac sub imperiul constiintei si a responsabilitatii asumate in momentul in care am acceptat sa implementez parte a Programului de Guvernare si nu la indemnuri si amenintari ale unui pilot care si-a pierdut licenta de zbor", a precizat pe Facebook Alexandru Petrescu.

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a transmis vineri ca ministrii sunt obligati sa isi faca treaba pana cand demisiile lor vor fi publicate in Monitorul Oficial, altfel vor raspunde civil si penal.

Grindeanu ii cere lui Dragnea sa fie barbat si anunta noi revocari daca ministrii demisionari nu vin la munca

Ponta spune ca Guvernul e "pe pozitii": El se asigura ca Romania nu pierde bani, Carmen Dan se ocupa de inundatii

C.B. ...citeste mai departe despre "Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Imi indeplinesc atributiile din responsabilitate, nu la amenintarile unui pilot care si-a pierdut licenta de zbor" pe Ziare.com

#Alexndru Petrescu ministru demisionar Grindeanu , #Stiri Guvern